Sporty break

Yo maddafakkas. Snabb update från mitt liv. Jag har adopterat min storebrors gamla rosa hoodie som blev left behind när han flyttade till Israel. Den är sjukt skruttig och ful så jag tror inte han har något emot att jag bor i den. Speciellt inte eftersom vi matchar när jag luffar runt hemma, lika skruttig och ful. 
På måndagen träffades jag Louise och Emma som inte syns för hon är bakom linsen. Vi hade photoshoot och smittade varandra med förkylning och olika infektioner vilket ledde till att alla ligger hemma just nu. 
Hela anledningen med bilderna (bortsett från att det är kul att modella ofc) var för hylla våra kroppar lite. Vi båda har varit osäkra på våra kroppar ganska länge, försökt banta/se annorlunda ut, inte känt sig jättebekväm i kläder som visade fel kroppsdelar. Därför gjorde vi en lite mer avklädd bildtagning för att hylla att vi faktiskt är superbejbs och inte borde skämmas för hur vi ser ut. För det är inget fel på oss, vi ser helt normala ut precis som alla andra tjejer. Det är dom på reklambilderna som ser onormala ut. Redigerade att vara smala och felfria. Det är enligt mig helt fel och något vi borde sträva att ändra på, först och främst genom att inte ta åt sig och försöka efterlikna dessa tjejer om man inte ser ut så naturligt dvs. Vi ska hylla allas kroppar och inte slutshamea eller fatshamea för att man vill visa sin kropp.
Hos Louise fick jag mysa med hennes vovve Dino, som var förvånansvärt gosig och söt när han låg i knät eller kollade på Napoleon Dynamite med oss. Kolla vilken liten fluffkaka
Dagen efter åkte jag till sthlm för att vara med min henvän och senare åka till min pappa. Tycker Östermalms t-station är fin. På en av väggarna där står det 'Allons enfants' som enligt google translate betyder 'barnen kommer' vilket jag tycker är ganska mysigt att tänka på när man väntar på sitt tåg.
Sen kom lördagen. Jag var sjuk, trött, hade ögoninflammation men det var inget som kunde hidra mig från att gå till 30 SECONDS TO MARS.  Det var en grym konsert, Jared leverarade som vanligt. Han är så fin och rolig och har GUDOMLIGT HÅR! Asså gurl hur får du till det?! Vill bara köra en spongebob all ova that face
Dagen efter, ännu mer trött och sjuk. Kurerar med tekopp efter tekopp till AHS.
Efter det har jag suttit hemma mån-tis-ons med förkylning och lessna ögon. Nu kommer säkert några (min syster speciellt som jag vet läser min blogg) bli sjukt äcklade av bilden men jag tycker nästan det är lite fint. Konstnärlig äcklighet på något sätt. Om något så vill jag bara dela min smärta för jag är en patetisk klagare när jag är sjuk. ALLA MÅSTE MÅ LIKA DÅLIGT SOM JAG typ.  OCH om ni hatar ögat kan ni försöka inte kolla på det och fokusera på mina fina naglar. Sådär jul-kuliga nu i februari.
 Nej jag gjorde det inte för att jag ville ha krafter tillbaka som cordelia. Although I totally would... Stabby stab stab :)
Som avslut får ni en inblick på hur jag ser ut just nu. 
Pineapple all day errryy day