Saker som hänt

Hej hopp galopp bloggen. Är det konstigt att jag läser igenom min egen blogg och tycker jag är rolig? Eller det är mer "åh va rolig jag var, vad hände?". Spelar inte så stor roll egentligen eftersom jag enbart har min blogg för att dokumentera annars ohändelserika dagar/veckor/år. 
På tal om att dokumentera dumma saker, såg roligaste inlägget. John Nylander skrev om sin nyfunna uptäckt att kvinnor är rädda för män när vi är ute på kvällstid. Han skrev om hur män måste göra nåt åt saken och nu hyllas han som någon profet som predikat om världens räddning på sociala medier.
 
Det spelar lixom ingen roll att hundra tusentals tjejer tagit upp detta innan. Skrivit inlägg, sånger, dikter etc om våldtäkt och rädsla. Om hur alla män är potentiella våldtäkts män och det kommer alltid vara så ända tills vi ändrar på männen. Dessa åsikter fanns lixom inte innan en vit cis man tar upp dom, DÅ helt plötsligt så lyssnar andra män. Ger det sin uppmärksamhet. För inget valideras innan en vit man har genomlevt det. Kul. 
 
ANNARS så har jag varit fett med fett med snygg. Asså mitt hår är så himla fint jag vet inte vart jag ska ta vägen. Mina dagar börjar rubbas eftersom jag inte kan slita mig från speglar för mitt hår är så fint. Här är först en bild hos frisören, där ljuset var helt magsiskt. 
Sen resultatet. Som en isprinsessa eller pensionär, whatever you would like to call it. 
Annars har jag fikat med ett litet troll. The troll. Bästa bruden i landet. Vi har pratat relationer och hur man ska hantera att leva med människor som har helt olika uppfattningar och åsikter om världen än en själv.  
Jag har gått på bio med coola kids och sett löjligaste filmen i världshistorien. Kingsman. Tror jag kanske hade tyckt den var typ pyttelite rolig om dom inte drev med kronprinsessan. Blev fett lessen. Spelade inte så stor roll egentligen eftersom jag hade bra sällskap. 
Har varit fortsatt kär i mitt hår
Haft avskedsmiddag för en av dom bästa personerna jag känner. Vi kan gå månader utan att träffa varandra och vara helt okej men nu när jag vet att jag inte ens har chansen att träffa Rebecka saknar jag henne massor.
Här är en bild på den otroliga middag som Emelie ordnat åt oss. Helt vegansk 
Och här är Emma och Louise som försöker få bra bild på maten
Sen har jag lunchat på UKK med min bästa henvän 
Och gjort alla hjärtans dag kort 
Jag har andas in första vårvindarna och njutit. Ni vet sånna som kommer när solen skiner och allt känns fett mint. 
Och jag har i stort sett bott i denna tröja
Jag gick på gränby med ett påklistrat leende och lämnade cv. Sen fick jag nog och drack en smoothie
Jag blev officiellt arbetslös och var arg
Och jag har fikat ännu mer med mina bästa bitches samt kollat på när Louise piercat sin näsa. Fett fint visst? Man kan inte ens se att hon grät bort halva sin mascara. 
Kolla va duktig jag är som dokumenterar onödiga saker. Guldstjärna till mig!
Innan jag säger hejsvejs tipsar jag också om en bra tjej. Kolla gärna på "sköna snubbar" också.