I live for the A+ A+ A+

Jag har tänkt mycket på utseende. Min pojkvän påstår att det är trevligare att titta på människor om dom är mer attraktiva. Detta fenomen förstår jag då vi alltid strävar efter den bästa partnern så vi kan få den bästa avkomman. Men utseende är så mycket mer än bara en stund och en människa. Hur kan man döma någon man ser gå ner för gatan eller på bilder? När jag hör om appar som den nya HOT/NOT liknande appen får jag kväljningar. Jag skulle vilja lägga upp följande bilder och se vad folk skulle kalla mig 
Båda är på mig och jag ser ut som båda på olika tillfällen, förutom att jag inte har en spökpojkvän bakom axeln alltid, men ni fattar. Jag stör mig så när människor granskar mig uppifrån och ner på stan. Det är så tråkigt att dom inte har bättre saker att tänka på än hur andra ser ut. Det är så tråkigt att samhället har satt standarden på människor utifrån utseende och inte begåvningar eller personlighet. Jag kan inte säga att jag är helt felfri, men jag har bara börjat bry mig så mycket mindre på senaste tiden. Är inte det skönt? Att inte bry sig är det bästa jag vet.
Nog om det! Annars har jag:
Sett ut såhär
och mina händer såg samtidigt ut såhär, älskar ni inte min lilla sköldpaddisring? I know I do. När vi endå är på ämnet händer undrar jag vad man ska kalla det när man tar hand-selfies. Handies? Selfhands? Nej, det låter fult och snuskigt. Har någon förslag uppskattas det.
Jag gick till naturhistoriska och cosmonova med syrran
och märkte att jag kan se ut såhär om jag vrider på huvet i spegeln. I split the 'scenter' of my face hehhehe
Som avslut på ett löjligt inlägg får ni en ännu löjligare bild